Ambasadori amerikan në Beograd: Nuk dua të bombardoj Serbinë sot

Ambasadori i SHBA në Serbi Kyle Scott nuk deshi që sot, në 19 vjetorin e fillimit të bombardimeve të NATO-s, t’i përgjigjet pyetjes nëse dhe kur do të shërohen plagët midis SHBA dhe Serbisë.
I pyetur nga gazetari nëse ai mendon se do të ketë një fillim të mbarë midis Shteteve të Bashkuara dhe Serbisë?
Scott tha: “Nuk do të flas për të sot. Nuk dua të bombardoj Serbinë sot “./ZgjohuShqiptar.info

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button